Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /data/www/tobloom.nl/www/wp-content/plugins/monarch2/monarch.php on line 3755 Over ons | Bloom

Wie zijn wij?

Peter Heshof

Peter is actief als merk strateeg & tijdgeest-watcher, met ruim 20 jaar marketing ervaring bij A-merk bedrijven, nationaal en internationaal.

Daarnaast is hij spreker over de veranderende Tijdgeest, merk en strategie, innovatie en zingevend ondernemen.
Peter is columnist voor Marketing Tribune en doceert over trends & strategie bij o.a. NIMA, Trend Academy, Hogescholen, Universiteiten en Nijenrode Focus Conferences.

Zijn specialiteiten zijn: de veranderende Tijdgeest, consumenten en klanten trends, merk positionering, marketing strategie en innovatie.

Benieuwd hoe klanten oordelen over Peter?
Zie de LinkedIn recommendations.

06 – 18 55 24 37
peter@tobloom.nl

Silvia Naber

Silvia is opgeleid als ‘Ethnographic Trend Researcher’ (Willem de Kooning academie, Rotterdam & ArtEZ, Arnhem) en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van consumenten trends en maatschappelijke ontwikkelingen. Haar kracht ligt in het vormen en visualiseren van conceptontwikkelingen en het vormgeven van visuele strategieën die aansluiten bij onze huidige tijdgeest.

Bij Bloom is Silvia betrokken bij het actualiseren van ons Tijdgeest trendonderzoek in diverse disciplines zoals bijvoorbeeld food, vormgeving, mode, beauty en retail. Daarnaast maakt ze met een krachtig oog voor detail trendrapporten op maat en ondersteunt ze tijdens onze innovatieworkshops.

06 – 29 21 39 31

LinkedIn 

Referenties

"Reeds meerdere malen heeft BLOOM ons geholpen bij NPD en bij het aanscherpen van onze merkpositioneringen van Koopmans en Dr. Oetker. BLOOM weet het blikveld te verruimen, heeft een scherpe kijk op zaken en weet met groot enthousiasme te prikkelen en te inspireren. Een aanrader!"

Geertjan Vorstenbosch

Marketing manager, Dr.Oetker

"Peter heeft zijn visie op de ontwikkeling van trends richting 2020 en 2025 aan ons gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van Young Bouwinvest. Ik ben erg tevreden over methodiek die Peter gebruikt en daarmee de deelnemers inzicht heeft gegeven hoe ze zelf met trends aan de slag kunnen. Ik beveel Peter zeker aan, als trendwatcher voor partijen die niet alleen willen horen welke trends er gaan komen, maar ook zelf hiermee aan de slag willen."

Micha Reusen

Senior Business Analyst, Bouwinvest

"Peter is een energieke en enthousiaste persoonlijkheid, die trends op inspirerende wijze weet te presenteren. Een strategisch en conceptueel denker, die de maatschappelijke (food)trends uitstekend weet te vertalen naar de dagelijkse praktijk in de food business."

Hanneke Broekhuizen

Commercial Director, Euroma

“Peter heeft voor al onze commerciële medewerkers een inspirerende presentatie gegeven waarin hij zijn tijdgeestvisie heeft toegelicht aan de hand van pakkende voorbeelden. zijn verhaal is erg positief ontvangen en heeft bijgedragen aan het op een andere manier kijken naar de maatschappij en de ontwikkelingen daarbinnen. Een aanrader voor teams die wat extra inspiratie kunnen gebruiken bij product- of propositieontwikkelingen.”

Jeroen de Gier

Director Service strategy and Customer Experience, Ziggo

"BLOOM heeft een helder scherpe visie op de marketingtrends van de toekomst. Ze weten dit dermate helder te verwoorden, dat je als organisatie achterblijft met voldoende prikkeling en ideeën om de marketing strategie verder aan te scherpen. Geen abstract niveau, maar direct toepasbaar. Zeker aan te bevelen."

Paul Haarhuis

Commercieel & Adjunct Directeur, Timing uitzendteam

“Working with Peter has given me and the team a lot of inspiration going forward. I have seen a lot of trend presentations, but Peter's Zeitgeist view is not only inspirational, but also very concrete and offers guidance to improve ideas and plans.”

Sander van der Linden

Marketing Director Benelux, Jacobs Douwe Egberts

“Met veel genoegen werk ik namens de Rabobank regelmatig samen met BLOOM. Peter weet de grote lijn in alle trends te schetsen. Op overtuigende, heldere & inspiratieve wijze. Maar hij weet ook de vertaling weet te maken naar concrete toepassingen. Op praktische, passende & commerciële wijze. Deze combi van rode draad & concrete doorvertaling vind ik zijn grote kracht. Een tip voor alle marketeers !”

Joost Augusteijn

Brand strategist, Rabobank

“In only one day with BLOOM we made a major step forward with our strategic intend. It was a great pleasure to work with BLOOM. The day was so effective due to a good preparation and dedication to have results after a full day. Next to structure, process and knowledge I found it particularly pleasant that we reached our goal by respecting each individuals opinion, the team was debating. As a spin off, the group accepted the outcome automatically. It was a great added value for us!

Jan Wouter Kleinjan

Brand Director News & Automotive, Auto Sanoma Media

"Met behulp van de inspirerende tijdgeest presentatie hebben wij onze inzichten en concepten op een onderbouwde manier "future proof" gemaakt."

Bart Fischer

Director Format Development, Albert Heijn

“Peter heeft ons op een zeer aansprekende en professionele manier geholpen bij de positionering van Dock Four, een geheel nieuw wand decoratie concept. De aanpak was zeer doelgericht en inspirerend. Peter is een kundige consultant en een aardige vent.”

Johan Kramer

CEO, BeCe

" Waar veel bureaus voornamelijk kijken naar het verleden, ligt de toegevoegde waarde van BLOOM in de focus op de toekomst. Van grote waarde om de positionering van een bedrijf toekomstbestendig vorm te geven. Niet alleen bruikbaar voor deze case, de inzichten kun je ook gebruiken voor vele andere vraagstukken waar je als vooruitdenkend bedrijf mee te maken krijgt!"

Patricia Ghering

Commercieel Directeur, Facilicom

“BLOOM heeft mij geholpen het merk Koopmans zodanig aan te scherpen, dat het weer sterk staat voor de toekomst, zonder daarbij de eeuwenoude brand heritage uit het oog te verliezen. Ik geloof sterk in zijn BrandBLOOM model waarbij een merk wordt gepositioneerd tegen de achtergrond van de tijdgeest. Daarbij is BLOOM sterk in de doorvertaling van een gekozen positionering naar innovatie- en communicatiestrategie.”

Elles van den Berg

Product Group Manager, Koopmans

“BLOOM heeft me met Unox een aantal keer geholpen op het gebied van merkstrategie en innovatieplannen. De kracht van Bloom zit voor mij in de eenvoud en scherpte van het BrandDNA-model en de inzichtgevende Consumer tour. Met name de manier waarop in deze tour de Tijdgeest en de behoeftes in beeld worden gebracht is, ook door de mooie, up-to-date voorbeelden enorm inspirerend.”

Debora van der Zee

Europe Dressings Director, Unilever

“BLOOM heeft de directie van DLL Nederland meegenomen in de klant trends tot 2020. Waarna via een dynamische sessie deze trends vertaald zijn in strategische keuzes voor DLL. De kennis en expertise van BLOOM zorgde voor de juiste diepgang in de discussies met een mooi werkbaar eindresultaat tot gevolg!”

Rob Boeren

Marketing Manager, DLL

"Tijdens een bijeenkomst over innovatie gaf BLOOM een boeiende uitzetting over de tijdgeest van de afgelopen jaren, waarin we ons nu bevinden en waar we naar toe gaan.BLOOM heeft een perfecte link tussen ons thema innovatie en inspiratie gelegd, aangevuld met voorbeelden uit de verpakkings industrie. We zouden graag nogeens vaker met hun van gedachte willen wisselen."

Diane van der Sanden

Marketing Manager, Smurfit Kappa Benelux

"De aanpak van BLOOM is erg effectief, door de creatie van een haalbaar en concreet concept, alsmede te borgen dat dit concept aansluit en past bij het merk. BLOOM is erg bekwaam in het stimuleren maar vooral in het snel analyseren en structureren van informatie, waardoor creatieve sessies de juiste focus houden. Ik zal BLOOM voor iedereen willen aanraden die op zoek is naar een innovatieve manier van conceptontwikkeling dat concreet is en draagvlak heeft binnen de organisatie."

Michiel Maathuis

Business Development & Innovatie, Achmea

"Middels de workshops hebben we het onderscheidend vermogen van de merken CoolBeste en DubbelFrisss helder in kaart kunnen brengen, waarna een mooie en scherpe positionering volgde. Hiermee hebben we een belangrijke basis gelegd voor de verdere uitwerking van de strategie. BLOOM’s inspirationele kennis, strategisch denken en begeleiding waren hierbij erg waardevol."

Amal Kamar

Product Group Manager, Friesland Campina

“Mijn ervaring is dat BLOOM een heldere visie heeft over de toekomstige trends en inzicht heeft in het Hizi Hair merk. In 2010 heeft BLOOM actief meegewerkt in het proces om het merk af te stemmen op de toekomstige wensen van haar medewerkers en de consumenten”

Dimitri Last

CEO, Hizi Hair en Kinki kappers

“Bloom heeft ons zeer goed geholpen om een beter inzicht te krijgen in het merk DNA van Robeco. In het bijzonder wat betreft de rol binnen ons directe distributie kanaal. Hun Tijdgeest model heeft ons ook geholpen om de juiste keuzes te maken voor de toekomst".

Lamber Korsten

Head Global Branding, Robeco

Shares